ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2130417289
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζήτηση
Close
banner

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

1. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ/ΧΡΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ

Για την αλλαγή των προϊόντων σε μέγεθος/χρώμα/σχέδιο πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο info@mysoftshoes.gr , είτε τηλεφωνικά στο 2130417289  για την διαθεσιμότητα.  Το προϊόν προς αλλαγή θα πρέπει πρώτα να αποσταλλεί στις αποθήκες μας για έλεγχο της αρχικής του κατάστασης, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο, καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του) με την απόδειξη αγοράς του ή με το τιμολόγιο πώλησής του. Αφού ελεγχθεί, το νέο προϊόν σας αποστέλλεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX την επομένη ημέρα. Σε σπάνια περίπτωση που δεν εντοπίσατε κάποιο άλλο σχέδιο ή δε διατίθεται το νούμερο ή /και το χρώμα που επιθυμείτε για την αντικατάσταση του προϊόντος, γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Σημαντική παρατήρηση: Τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

2. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ

Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο info@mysoftshoes.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2130417289 .Το mysoftshoes.gr επεξεργάζεται το αίτημα επιστροφής του προϊόντος και δίνει εντολή στην μεταφορική εταιρεία SPEEDEX να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής.

Σημαντική παρατήρηση: Τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρεία.

3. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους και την ορθή αποστολή. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που είναι διαφορετικό από το προϊόν που παραγγείλατε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@mysoftshoes.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2130417289 και να ακολουθήσετε τη διαδικασία όμοια με Αλλαγή σε Μέγεθος / Χρώμα / Σχέδιο, όπως αναφέρεται παραπάνω.

Σημαντική παρατήρηση: Τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρεία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

1. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές (προτείνουμε να δοκιμάζετε το προϊόν πάνω σε μαλακή επιφάνεια, όπως χαλί, μοκέτα κλπ), καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του) με την απόδειξη αγοράς του ή με το τιμολόγιο πώλησης.

2. Αλλαγές γίνονται αποδεκτές μόνο εντός 7 ημερών απο την παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη.

3. Παρακαλείστε να μην χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, καθώς επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή σας, πως για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ τις αποθήκες μας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

BSOFT SHOES S.A

Λ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 151

ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ 10447

 ΤΗΛ.:2130417289 &2105137716 ΚΙΝ:6970109663

info[@]mysoftshoes.gr

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Δευτέρα-Σάββατο
9:30πμ – 5:00μμ

Close